Villa in Nagano Japan by Cell Space Architects

This site is located on a hilltop in one of the eminent Karuizawa villa areas. All directions around the site are clear for view in winter. The villa consists of four parts of floors and four parts of roofs around a central pillar. The four floors placed on different levels are connected to the surrounding out space through windows in order to give diverse views for the residents. The inner spaces are divided into four parts and, on the other hand, are connected in a spiral around the central pillar. The four roofs are connected with different angles one another. Sunlight coming through the slits between the roofs highlights the division of the inner spaces.

  • Anonymous

    this is an interesting house, I like its minimalist feel, and huge airy interiors. I particularly like the way the spaces flow into each other with their changes in levels, which creates all manner of feelings within the interiors as a whole. Its a nice design.

  • Alex

    so airy, so fresh, so well integrated with the nature around it!
    good choice of materials
    looks fresh and inviting